Virtuális találkozás

Zsókával az internet forgatagában találtunk egymásra, szeretettel ajánlotta 2012 decemberében  a Szent Anna kápolnáról készült alkotását. Megtudtam, hogy rengeteg szál köti ehhez a varázslatos tájhoz; diákkori kirándulások,  rokon látogatások a pulai hegyi Wéber pincében és 1987-ben a szőlőhegyi oviban óvónéniként eltöltött év. 

Szőlőhegyi kápolna vászon akril 35x25 cm Gócza Elen tulajdona

Szeretettel ajánlom weboldalát: https://www.facebook.com/bartazsoka.hu"A „gyökerek” Dunántúl felé húznak vissza, Dombóvár városába. Keresem a harmóniát mindenütt: a természetben, a mozgásban, az emberi lét és lélek minden szegmensében. 3 éve tártam közönség elé próbálkozásaimat szélesebb körben: pasztell portrékat és tájképeket, grafikákat, akril- és olajképeket valamint a digitális rajzaimat és montázsaimat, és ekkor volt az első önálló kiállításom a Városi Könyvtárban.

Ebben az évben a Pilisi Alkotó Kaptár díját kaptam a Radnóti pályázaton. A következő évben a Festékfröcskölők c. képem a BPIX stúdió kiállításán szerepelt Budapesten. Rendszeresen részt veszek az ózdi Örökségvédelmi Festőtábor munkájában és kiállításain. 2011-ben tagja lettem a BAK Stúdiónak, az országos Harmónia pályázaton egy képem szerepelt és további 3 művem az Amatőr Artium megyei kiállításán. Ebben az évben megjelent egy vers illusztrációs kiadvány 25 képpel, melynek anyaga kiállításként több helyen látható. Az ózdi Újváros-téri óvoda mini Galériájában bárki megismerheti munkáimat."…s amiért én örömöm lelem az alkotásban: „A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát.” (Picasso)Nyerges-tó, Dombóvár-Szőlőhegy

70x50 cm

2008